2 till 8 procent av de nya bloggarna är falska
BY ON Okt 23, 2005
0

Den senaste rapporten från Technoratis State of the blogosphere visar att bloggsökmotorn trackar 19,6 miljoner bloggar. En intressant iaktagelse är att mellan 2 och 8 procent av alla nya bloggar är falska eller spambloggar. Det vill säga maskingenerarade bloggar proppfyllda med nyckelord som gör att de rankar bra i sökmotorerna, attraherar besökare och sannolikt en […]

Den senaste rapporten från Technoratis State of the blogosphere visar att bloggsökmotorn trackar 19,6 miljoner bloggar. En intressant iaktagelse är att mellan 2 och 8 procent av alla nya bloggar är falska eller spambloggar. Det vill säga maskingenerarade bloggar proppfyllda med nyckelord som gör att de rankar bra i sökmotorerna, attraherar besökare och sannolikt en del intäkter från affiliateprogram och Google Adwords.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.