Bloggtjänsten Bloggi.se till salu
BY ON Okt 24, 2005
0

Efter att bloggtjänsten Bloggi legat ner en längre tid försöker nu ägaren Christian Säflund att sälja domänen och användarnas e-postadresser på på Webmastersnetwork [via Johan]: Efter en del knas och tekniskt strul så togs sidan ner och kom aldrig mer upp. Sidan har PR5 och var uppe i ~3000 unika per dag i maj. Idag […]

Efter att bloggtjänsten Bloggi legat ner en längre tid försöker nu ägaren Christian Säflund att sälja domänen och användarnas e-postadresser på på Webmastersnetwork [via Johan]:

Efter en del knas och tekniskt strul så togs sidan ner och kom aldrig mer upp. Sidan har PR5 och var uppe i ~3000 unika per dag i maj. Idag har siten ca 200 unika per dag.

Christian är även beredd att sälja medlemsdatabasen på cirka 4000 e-postadresser.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.