Miljardregn över Tradedoublers grundare
BY ON Okt 24, 2005
2

Affiliatenätverket Tradedoubler kommer att noteras på Stockholmsbörsens O-lista från och med den 8 november. Carnegie värderar Tradedoubler till mellan 2,5 och 4,2 miljarder kronor beroende på värderingsmetod. 12 326 472 aktier, 45 procent, kommer att erbjudas till ett försäljningspris i intervallet 90 – 120 kronor per aktie. Om alla aktier går åt ger det ägarna […]

Affiliatenätverket Tradedoubler kommer att noteras på Stockholmsbörsens O-lista från och med den 8 november. Carnegie värderar Tradedoubler till mellan 2,5 och 4,2 miljarder kronor beroende på värderingsmetod. 12 326 472 aktier, 45 procent, kommer att erbjudas till ett försäljningspris i intervallet 90 – 120 kronor per aktie.

Om alla aktier går åt ger det ägarna mellan 1,1 till 1,5 miljarder kronor. Magnus Emilson, Felix Hagnö och Martin Lorentzon kommer att bli mycket rika om börsintroduktionen går som den ska. Huh, det börjar likna sent 90-tal i it-svängen. Frågan är om det redan är för sent att köpa it-aktier denna gång eller om Tradedoubler likt en Google kommer att flyga på boomen inom internetmarknadsföring.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.