Pts kräver att 3g-nätet ska vara klart i vår
BY ON Okt 24, 2005
0

Post- och telestyrelsen kräver vid vite att utbyggnaden av 3g-nätet måste vara klart våren 2006. I den ursprungliga skönhetstävlingen som låg till grund för vilka operatörer som fick licenser var kravet en befolkningstäckning på 8 860 000 som enligt operatörernas löften skulle ha varit klar den 31 december 2003. Relaterade

Post- och telestyrelsen kräver vid vite att utbyggnaden av 3g-nätet måste vara klart våren 2006. I den ursprungliga skönhetstävlingen som låg till grund för vilka operatörer som fick licenser var kravet en befolkningstäckning på 8 860 000 som enligt operatörernas löften skulle ha varit klar den 31 december 2003.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.