The Clickstore satsar på eget affiliateprogram
BY ON Okt 25, 2005
0

Uppstickaren The Clickstore, som främst säljer datorer och datortillbehör, håller på att utveckla ett eget affiliateprogram för innehållssajter. Vd-n Daniel Bjärne var förtegen om programmet när jag intervjuade honom i ett annat ärende. Men så mycket förstår jag att det handlar om mer integrerade system än affliliateprogram från exempelvis Tradedoubler. – Det är för dyrt […]

Uppstickaren The Clickstore, som främst säljer datorer och datortillbehör, håller på att utveckla ett eget affiliateprogram för innehållssajter. Vd-n Daniel Bjärne var förtegen om programmet när jag intervjuade honom i ett annat ärende. Men så mycket förstår jag att det handlar om mer integrerade system än affliliateprogram från exempelvis Tradedoubler.

– Det är för dyrt att annonsera på internet idag, säger Daniel Bjärne, grundare och vd på The Clickstore.

Affiliates ska kunna få procent på avslut eller betalt per klick.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.