Publicera innehåll på nätet via Google Base
BY ON Okt 26, 2005
1

Den engelske programmeraren Tony Rusco som utvecklat ett program som letar fram underdomäner till Google.com upptäckte i måndags den nya tjänsten Google Base som låter användare posta innehåll direkt i Google. Efter upptäckten är Google Base stängd men dumpar finns av upptäckten. Nyheten sänkte auktionssajten Ebays aktie med fem procent. Marknaden tror uppenbarligen att Google […]

Google Base

Den engelske programmeraren Tony Rusco som utvecklat ett program som letar fram underdomäner till Google.com upptäckte i måndags den nya tjänsten Google Base som låter användare posta innehåll direkt i Google. Efter upptäckten är Google Base stängd men dumpar finns av upptäckten.

Nyheten sänkte auktionssajten Ebays aktie med fem procent. Marknaden tror uppenbarligen att Google kommer att lansera en eftertextannonssajt.

– Detta är ett tidigt teststadium för en produkt som förenklar för innehållsleverantörer att skicka sitt innehåll direkt till Google, skrev en taleskvinna från Google i ett mejl till CNet.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.