Seekport spetsar sökresultat med redaktörer
BY ON Okt 26, 2005
0

Den europeiska sökmotorn Seekport [via Guardian], som lanserades i juni förra året, använder mänskliga redaktörer för att förbättra sökresultatet. Redaktörerna kan exempelvis märka upp en sajt med etiketten trovärdig blogg, vilket förbättrar den utvalda bloggens ranking. Det går att avgränsa sökningen till enbart bloggar. Relaterade

Den europeiska sökmotorn Seekport [via Guardian], som lanserades i juni förra året, använder mänskliga redaktörer för att förbättra sökresultatet. Redaktörerna kan exempelvis märka upp en sajt med etiketten trovärdig blogg, vilket förbättrar den utvalda bloggens ranking. Det går att avgränsa sökningen till enbart bloggar.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.