Danska Arla startar företagsbloggar
BY ON Okt 27, 2005
0

Danska Arla blir pionjärer i Norden vad det gäller företagsbloggar [via Fredrik Wackå]. I måndags startade Arla tre bloggar för att få igång en dialog med sina kunder. Arla har blivit beskyllt för att gå hårt åt de små mejerierna och utnyttja sin monopolliknande ställning på marknaden. Därför öppnade de redan i februari ett forum […]

Danska Arla blir pionjärer i Norden vad det gäller företagsbloggar [via Fredrik Wackå]. I måndags startade Arla tre bloggar för att få igång en dialog med sina kunder. Arla har blivit beskyllt för att gå hårt åt de små mejerierna och utnyttja sin monopolliknande ställning på marknaden. Därför öppnade de redan i februari ett forum på nätet där kunder kan få svar på även kritiska frågor.

De tre bloggarna är:

* Bækgården där två lantbrukare bloggar om livet som leverantörer till Arla.

* Omtanker, där bland andra presschefen och den ansvariga för Arlas forum bloggar.

* Krop & kost, skrivs av en näringsexpert.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.