Fildelardom överklagas
BY ON Okt 28, 2005
0

Den 28-åring som fick 16 000 i böter för fildelning vid Västerås tingsrätt har överklagat domen till Svea Hovrätt. – Han är inte nöjd med domen och förnekar brott. Vi anser båda att åtföljden är på tok för sträng. Den står inte i proportion till brottet, säger mannens advokat Torbjörn Persson till DI.se. Samtidigt startar […]

Den 28-åring som fick 16 000 i böter för fildelning vid Västerås tingsrätt har överklagat domen till Svea Hovrätt.

– Han är inte nöjd med domen och förnekar brott. Vi anser båda att åtföljden är på tok för sträng. Den står inte i proportion till brottet, säger mannens advokat Torbjörn Persson till DI.se.

Samtidigt startar ett nytt fildelningsmål mot en 27-årig sollentunabo som fick sin dator beslagtagen av polisen efter att ha varit aktiv på DC++-hubben Valhall. På mannens hårddisk på 250 GB hittade polisen en mapp kallad ”DC++ utdelat”.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.