Spännande talarlista på Bloggforum 3
BY ON Okt 31, 2005
0

Ett måste för alla ambitiösa bloggare är Bloggforum 3 den 19 november på JMK på Karlavägen 104. Talarlistan är snart komplett och för egen del är jag mest lockad av att höra The Guardians blogguru Ben Hammersley tala på temat ”Åtta idéer som verkligen kommer att revolutionera 2000-talet (och varför blogging inte är en av […]

Ett måste för alla ambitiösa bloggare är Bloggforum 3 den 19 november på JMK på Karlavägen 104. Talarlistan är snart komplett och för egen del är jag mest lockad av att höra The Guardians blogguru Ben Hammersley tala på temat ”Åtta idéer som verkligen kommer att revolutionera 2000-talet (och varför blogging inte är en av dem)” samt Loïc Le Meur från Six Apart, som ligger bakom bloggvertygen Movable Type och Typepad, tala på temat ”Företagsbloggning och framtidens företagskommunikation”.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.