Realtid spammar Flashback
BY ON Nov 1, 2005
0

Affärssajten Realtid har under en tid varit aktiv på undergroundsajten Flashbacks forum. Under sex olika användarnamn har Realtids chefredaktör Jonas Wiwen-Nilsson länkat till Realtid på Flashbacks forum, skriver Dagens Media. Det har gått så långt att Flashback har satt spamfilter på orden Realtid.se. – Flashback är ett diskussionsforum, inte ett reklamforum, säger en företrädare för […]

Affärssajten Realtid har under en tid varit aktiv på undergroundsajten Flashbacks forum. Under sex olika användarnamn har Realtids chefredaktör Jonas Wiwen-Nilsson länkat till Realtid på Flashbacks forum, skriver Dagens Media.

Det har gått så långt att Flashback har satt spamfilter på orden Realtid.se.

– Flashback är ett diskussionsforum, inte ett reklamforum, säger en företrädare för Flashback.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.