49 procent av svenskarna näthandlar
BY ON Nov 2, 2005
0

Hela 49 procent av svenskarna handlar på nätet, enligt en färsk undersökning från Sifo som kortföretaget Visa har beställt. Det är en ökning med 7 procentenheter sedan i februari i år. De mest e-handelsvänliga i Norden är danskarna där hela 66 procent av befolkningen handlar på nätet, varav en tredjedel av dem handlar mer än […]

Hela 49 procent av svenskarna handlar på nätet, enligt en färsk undersökning från Sifo som kortföretaget Visa har beställt. Det är en ökning med 7 procentenheter sedan i februari i år. De mest e-handelsvänliga i Norden är danskarna där hela 66 procent av befolkningen handlar på nätet, varav en tredjedel av dem handlar mer än en gång i månaden. I Norge handlar 58 procent av de tillfrågade över nätet. I Finland handlar 42 procent av de tillfrågade över internet, men endast 8 procent e-handlar mer än en gång i månaden.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.