Akademibokhandeln bloggar
BY ON Nov 3, 2005
1

När jag precis lagt sista handen på en artikel om företagsbloggare, där jag desperat sökt med halogenlampa efter intressanta företagsbloggar, upptäcker jag att Akademibokhandelns inköpare av engelsk skönlitteratur Anna Thylin bloggar om sin verksamhet [via Erik]. Det måste vara ett trevligt jobb att leta fram intressanta utländska böcker. Och dessutom få blogga om det. Relaterade

När jag precis lagt sista handen på en artikel om företagsbloggare, där jag desperat sökt med halogenlampa efter intressanta företagsbloggar, upptäcker jag att Akademibokhandelns inköpare av engelsk skönlitteratur Anna Thylin bloggar om sin verksamhet [via Erik]. Det måste vara ett trevligt jobb att leta fram intressanta utländska böcker. Och dessutom få blogga om det.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Japp det är ett hyfsat kneg. Förhoppningsvis utvecklas bloggen så småningom till att innehålla kommentarsfunktion vilket bör vara basen för den kunddialog som företagsbloggar aktivt söker.