En tredjedel överger vanlig telefoni till 2009
BY ON Nov 3, 2005
0

En tredjedel av folket i USA och Europa kommer att överge vanlig telefoni till förmån för mobil- eller bredbandstelefoni till år 2009, enligt analysföretaget Gartner. Efter att själv ha ringt med Wx3 en vecka förstår jag inte varför jag hållit fast i koppartrådarna så länge som jag gjort. Relaterade

En tredjedel av folket i USA och Europa kommer att överge vanlig telefoni till förmån för mobil- eller bredbandstelefoni till år 2009, enligt analysföretaget Gartner.

Efter att själv ha ringt med Wx3 en vecka förstår jag inte varför jag hållit fast i koppartrådarna så länge som jag gjort.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.