Mozilla Firefox 1,5 snart här
BY ON Nov 4, 2005
1

Mozillastiftelsen har släppt en releasekandidat av webbläsaren Firefox 1,5. Det är den sista versionen före det skarpa släppet. Releaskandidaten är främst till för buggletande testare. Firefox 1,5 är snabbare på att hoppa frammåt och bakåt i surfhistorian, den gör det enkelt att rensa elektroniska spår i webbläsaren och har dra-och-släpp-funktion för att flytta om flikar. […]

Firefox 1,5 release candidate

Mozillastiftelsen har släppt en releasekandidat av webbläsaren Firefox 1,5. Det är den sista versionen före det skarpa släppet. Releaskandidaten är främst till för buggletande testare.

Firefox 1,5 är snabbare på att hoppa frammåt och bakåt i surfhistorian, den gör det enkelt att rensa elektroniska spår i webbläsaren och har dra-och-släpp-funktion för att flytta om flikar. Dessutom lovar Firefox-teamet bättre säkerhet och bättre stöd för Mac OS X.

Releasekandidaten av Firefox 1,5 går att ladda ner här.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.