Google Adsense startar affiliateprogram
BY ON Nov 8, 2005
0

Googles annonsprogram för bloggare och sajtägare, Google Adsense, har startat ett affiliateprogram. Om någon ansluter till Google Adsense genom att klicka på Adsense-annonsen nedan till höger får jag 100 dollar den dagen de nyanslutna tjänat sina första 100 dollar. Det är bara att köra igång – make my day. Relaterade

Googles annonsprogram för bloggare och sajtägare, Google Adsense, har startat ett affiliateprogram. Om någon ansluter till Google Adsense genom att klicka på Adsense-annonsen nedan till höger får jag 100 dollar den dagen de nyanslutna tjänat sina första 100 dollar. Det är bara att köra igång – make my day.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.