SBAB startar ränteblogg
BY ON Nov 8, 2005
2

Företagen blir nästa bloggvåg efter politikbloggarna och mediebloggarna. Sist ut Ett av de första svenska företagen är låneinstitutet SBABs ränteblogg [via Jonas Morian]. På bloggen kommenterar vi frågor som har betydelse för vart boräntorna tar vägen. Bloggen kommer att uppdateras ett par gånger per vecka, skriver Barbro Wickman-Parak och Tomas Pousette. Relaterade

Företagen blir nästa bloggvåg efter politikbloggarna och mediebloggarna. Sist ut Ett av de första svenska företagen är låneinstitutet SBABs ränteblogg [via Jonas Morian].

På bloggen kommenterar vi frågor som har betydelse för vart boräntorna tar vägen. Bloggen kommer att uppdateras ett par gånger per vecka, skriver Barbro Wickman-Parak och Tomas Pousette.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • En undrande

    Ska det stå ”sist ut”. Är det inte först ut?

  • Urban Lindstedt

    Du har nästan rätt.