Bredbandsbolaget erbjuder adsl till hushåll utan fast telefoni
BY ON Nov 9, 2005
1

Bredbandsbolaget erbjuder nu adsl till de som saknar fast telefoni. Det är 1,8 miljoner hushåll som kan skaffa sig adsl via Bredbandsbolaget. – Ett stort steg mot rättvisare konkurrens, men framför allt en förbättring för kunderna. Fram till nu har våra adsl-kunder varit tvungna att först bli kunder hos Telia om de saknat hemtelefon, säger […]

Bredbandsbolaget erbjuder nu adsl till de som saknar fast telefoni. Det är 1,8 miljoner hushåll som kan skaffa sig adsl via Bredbandsbolaget.

– Ett stort steg mot rättvisare konkurrens, men framför allt en förbättring för kunderna. Fram till nu har våra adsl-kunder varit tvungna att först bli kunder hos Telia om de saknat hemtelefon, säger Peder Ramel, vd för Bredbandsbolaget.

Idag saknar 175 000 hushåll fast telefoni, enligt Bredbandsbolaget. Och de 130 000 unga som flyttar hemmifrån lär inte skaffa fast telefoni i någon större utsträckning.

Förutom Bredbandsbolaget är Telia det enda bolag som kan erbjuda bredband via telejacket utan fast telefoni.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.