PSP-blogga
BY ON Nov 13, 2005
3

Lunarstorms grundare Rickard Ericsson bloggade dagen efter releasen av handspelkonsollen PlayStation Portable (PSP) via sin nyinköpta leksak. Snacka om att ligga i framkant. Efter att ha intervjuat Rickard i fredags vet jag att han kommer att slå bloggvärlden med häpnad. Relaterade

Lunarstorms grundare Rickard Ericsson bloggade dagen efter releasen av handspelkonsollen PlayStation Portable (PSP) via sin nyinköpta leksak. Snacka om att ligga i framkant. Efter att ha intervjuat Rickard i fredags vet jag att han kommer att slå bloggvärlden med häpnad.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.