Bloggarna invaderar finska presidentvalskampanjen
BY ON Nov 15, 2005
0

I finländska presidentvalskampanjen har flera av kandidaterna börjat blogga. Samlingspartiets Sauli Niinistö och de grönas Heidi Hautala har bloggat i några veckor och Centerns Matti Vanhanen började på sin i slutet av förra veckan. Om jag tolkar rätt som betyder blogi blogg på finska. I senaste amerikanska presidentvalskampanjen spelade bloggarna en stor roll. Större än […]

I finländska presidentvalskampanjen har flera av kandidaterna börjat blogga. Samlingspartiets Sauli Niinistö och de grönas Heidi Hautala har bloggat i några veckor och Centerns Matti Vanhanen började på sin i slutet av förra veckan. Om jag tolkar rätt som betyder blogi blogg på finska.

I senaste amerikanska presidentvalskampanjen spelade bloggarna en stor roll. Större än jag själv förstod under själva kampanjen. Vem vet, bloggen kanske kan betyda någonting på marginalen i det svenska valet nästa år.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.