Fasta bloggsidor i Internetworld
BY ON Nov 15, 2005
0

I nummer tio av tidningen Internetworld som är ute i kiosk nu finns det ett fast uppslag om bloggar, bloggteknik, tips om bra affärsbloggar och så vidare. Det är undertecknad som är frilansande redaktör för Webbstudio Blogg. Den viktigaste anledningen att jag sa upp mig från Internetworld var just att kunna blogga för pengar, även […]

I nummer tio av tidningen Internetworld som är ute i kiosk nu finns det ett fast uppslag om bloggar, bloggteknik, tips om bra affärsbloggar och så vidare. Det är undertecknad som är frilansande redaktör för Webbstudio Blogg. Den viktigaste anledningen att jag sa upp mig från Internetworld var just att kunna blogga för pengar, även om kulorna tar omvägen över gamla hederliga printtidningar.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.