Framgångsrika webbkampanjer
BY ON Nov 15, 2005
0

Interneworld har lagt ut mitt reportage om framgångsrika webbkampanjer på nätet. Här kan ni bland annat läsa om Sprays kampanj som blev så framgångsrika att amerikanska intressen tvingade dem att sluta i förtid. Relaterade

Interneworld har lagt ut mitt reportage om framgångsrika webbkampanjer på nätet. Här kan ni bland annat läsa om Sprays kampanj som blev så framgångsrika att amerikanska intressen tvingade dem att sluta i förtid.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.