Lunarstorm lanserar i Storbritannien
BY ON Nov 16, 2005
0

Commmunityn nummer ett i Sverige Lunarstorm öppnar idag i Storbritannien. Det ska bli mycket intressant att se om det går att upprepa succén utomlands. Lunarworks som äger Lunarstorm är ett mycket lönsamt företag som kan expandera utomlands med egna pengar utan att riskera verksamheten i Sverige. – Går det bra i England behöver man inte […]

Commmunityn nummer ett i Sverige Lunarstorm öppnar idag i Storbritannien. Det ska bli mycket intressant att se om det går att upprepa succén utomlands. Lunarworks som äger Lunarstorm är ett mycket lönsamt företag som kan expandera utomlands med egna pengar utan att riskera verksamheten i Sverige.

– Går det bra i England behöver man inte vara Einstein för att förstå att vi kommer att gå vidare i andra länder, säger Hans Eriksson, vd på Lunarworks till Uppkopplat.

Förra året var Lunarworks omsättning 50,1 miljoner kronor och vinsten på 8,3 miljoner kronor. Uppkopplat gör bedömningen att omsättningen för i år kommer att sluta på 70 miljoner kronor och vinsten kommer att förbättras trots satsningen i Storbritannien.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.