Web 2.0 för alla
BY ON Nov 16, 2005
0

Ny Teknik har en kort och bra översikt om vad begreppet Web 2.0 betyder. Om ni vi födjupa er ytterligare finns alltid den utmärkta Web 2.0-tjänsten Wikipedia. Ni som blivit riktigt bitna av begreppet ska inte missa überbloggaren Henrik Torstensson som verkar läsa allt som handlar om Web 2.0. Han länkar regelbundet till artiklar om […]

Ny Teknik har en kort och bra översikt om vad begreppet Web 2.0 betyder. Om ni vi födjupa er ytterligare finns alltid den utmärkta Web 2.0-tjänsten Wikipedia.

Ni som blivit riktigt bitna av begreppet ska inte missa überbloggaren Henrik Torstensson som verkar läsa allt som handlar om Web 2.0. Han länkar regelbundet till artiklar om Web 2.0 så som i inläggen Vad är Web 2.0, Två bra blogginlägg om Web 2.0, Rapport från Web 2.0, Uppsamling av Web 2.0, Web 2.0-läsning och så vidare.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.