Google Base är uppe
BY ON Nov 17, 2005
0

Den nya tjänsten Google Base som låter användare publicera eget innehåll direkt i Google utan några onödiga hemsidor är uppe. Jag har skrivit om Google Base i ett tidigare inlägg. Google Base verkar främst vara en utmaning mot annonssajter som Craigs List och Blocket. De fördefinierade kategorierna för innehåll är bland andra jobbannonser, recept, universitetskurser, […]

Den nya tjänsten Google Base som låter användare publicera eget innehåll direkt i Google utan några onödiga hemsidor är uppe. Jag har skrivit om Google Base i ett tidigare inlägg. Google Base verkar främst vara en utmaning mot annonssajter som Craigs List och Blocket. De fördefinierade kategorierna för innehåll är bland andra jobbannonser, recept, universitetskurser, evenemang, nyheter, artiklar, produkter, recensioner och så vidare.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.