Moz Hussein om MSN Spaces
BY ON Nov 24, 2005
1

Moz Hussein på MSN Spaces kommenterar en del diskussioner på lördagens Bloggforum 3 på sin egen blogg. Jag har skrivit om Moz Husseins presentation tidigare. När jag börjat läsa Moz blogg har jag upptäckt att man måste ha Microsofts Passport för att kommentera MSN Spaces’ bloggar. Ughh. Relaterade

Moz Hussein på MSN Spaces kommenterar en del diskussioner på lördagens Bloggforum 3 på sin egen blogg. Jag har skrivit om Moz Husseins presentation tidigare.

När jag börjat läsa Moz blogg har jag upptäckt att man måste ha Microsofts Passport för att kommentera MSN Spaces’ bloggar. Ughh.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Borde inte den första länken peka någon annanstans.