Firefox 1.5 släpps i morgon
BY ON Nov 28, 2005
0

Nästa version av webbläsaren Firefox kommer sannolikt att släppas i morgon tisdag, enligt Christoffer Beard på Mozilla Stiftelsen. Mozilla stiftelsen planerar att ta ytterligare marknadsandelar med hjälp av en kampanj där Firefox-fans från hela världen laddar upp videofilmer på sajten Spread Firefox där de berättar om sin favortwebbläsare. Relaterade

Nästa version av webbläsaren Firefox kommer sannolikt att släppas i morgon tisdag, enligt Christoffer Beard på Mozilla Stiftelsen.

Mozilla stiftelsen planerar att ta ytterligare marknadsandelar med hjälp av en kampanj där Firefox-fans från hela världen laddar upp videofilmer på sajten Spread Firefox där de berättar om sin favortwebbläsare.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.