Mcdonalds satsar på trådlöst bredband
BY ON Nov 29, 2005
0

Redan till årsskiftet ska det gå att surfa trådlöst på 20 Mcdonalds-restauranger i Sverige och inom ett halvår ska 230 svenska restauranger ha wlan, skriver Svenska Dagbladet. Till skillnad mot hamburgerkedjan Max som introducerade trådlöst bredband för ett år sedan så kommer det att kosta pengar att surfa hos Ronald Mcdonald. Det ingår inte i […]

Redan till årsskiftet ska det gå att surfa trådlöst på 20 Mcdonalds-restauranger i Sverige och inom ett halvår ska 230 svenska restauranger ha wlan, skriver Svenska Dagbladet. Till skillnad mot hamburgerkedjan Max som introducerade trådlöst bredband för ett år sedan så kommer det att kosta pengar att surfa hos Ronald Mcdonald. Det ingår inte i Mcdonalds affärskoncept att kunderna ska dröja kvar för länge med sina datorer, pda-er, psp-er och smartphones.

Andra kedjor med wlan i Sverige är Wayne’s Coffee, som också tar betalt.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.