WordPress 2.0 beta släppt
BY ON Nov 30, 2005
1

Nästa version av det populära open source-bloggverktyget WordPress är släppt. WordPress 2.0:s förändringar finns framförallt under huven. Hos Owen Winkler går det att läsa mer i detalj vad som har förbättrats. Relaterade

Nästa version av det populära open source-bloggverktyget WordPress är släppt. WordPress 2.0:s förändringar finns framförallt under huven. Hos Owen Winkler går det att läsa mer i detalj vad som har förbättrats.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.