Typepad underlättar videobloggande
BY ON Dec 6, 2005
0

Bloggtjänsten Typepad har gjort det lättare för användarna att lägga upp videoklipp på sina bloggar. Tilläggsprogrammet Videoegg gör det enkelt för användare att föra över, redigera och ladda upp videoklipp på bloggen. Windowsprogrammet Vlog It gör det lättare att producera nyhetsliknande inslag för bloggen, med ljudeffekter och grafik. Läs mer hos Typepad. Relaterade

Bloggtjänsten Typepad har gjort det lättare för användarna att lägga upp videoklipp på sina bloggar. Tilläggsprogrammet Videoegg gör det enkelt för användare att föra över, redigera och ladda upp videoklipp på bloggen. Windowsprogrammet Vlog It gör det lättare att producera nyhetsliknande inslag för bloggen, med ljudeffekter och grafik.

Läs mer hos Typepad.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.