Ny bokmärkestjänst
BY ON Dec 7, 2005
0

Trenden att samla bokmärken tillsammans på nätet växer sig allt starkare. Att utnyttja sina peers på internet för att hitta det mest intressanta innehållet är en lysande idé. Del.icio.us är den mest kända bokmärkestjänsten, men utmanare kommer slag i slag. Det senaste bidraget i floran av sociala bokmärkestjänster är Shoutwire. Här har dessutom användare av […]

Trenden att samla bokmärken tillsammans på nätet växer sig allt starkare. Att utnyttja sina peers på internet för att hitta det mest intressanta innehållet är en lysande idé.

Del.icio.us är den mest kända bokmärkestjänsten, men utmanare kommer slag i slag. Det senaste bidraget i floran av sociala bokmärkestjänster är Shoutwire. Här har dessutom användare av Digg spammat Shoutwire för att de känner sig hotade. Internet är den vackraste platsen att befinna sig på.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.