126 000 har ip-telefoni
BY ON Dec 8, 2005
1

Vid halvårsskiftet fanns det 126 000 ip-telefoniabonnemang i Sverige, vilket är en ökning med 123 procent på ett år, skriver Post- och telestyrelsen i en rapport. 119 000 av dem var hushållsabonnemang. Jag har själv skaffat ip-telefoni hos Wx3 och porterat mitt gamla Telia-nummer. Nu fungerar det, men jag har tyvärr tvingats lägga ner mycket […]

Vid halvårsskiftet fanns det 126 000 ip-telefoniabonnemang i Sverige, vilket är en ökning med 123 procent på ett år, skriver Post- och telestyrelsen i en rapport. 119 000 av dem var hushållsabonnemang.

Jag har själv skaffat ip-telefoni hos Wx3 och porterat mitt gamla Telia-nummer. Nu fungerar det, men jag har tyvärr tvingats lägga ner mycket tid för att få allting att fungera. Supporten var under en period helt frågande inför mina problem och under en helg var jag helt utan fast telefoni. Jag hade varit dum nog att beställa två abonnemang. Ett där en vanlig telefon är kopplad till bredbandsroutern och ytterligare ett abonnemang via ett program på datorn med tillhörande headset. Sådana extravaganser straffar sig.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • 126 000 ip-telefoniabonnemang låter som att Telia och c/o får se upp. Å då är ändå inte Skypeanvändarna är inte medräknade.