Ongames grundare blir miljardärer
BY ON Dec 12, 2005
0

Uppsalabaserade spelförlaget Ongame har skrivit en prelimenär uppgörelse att sälja till det österrikiska företaget Betandwin. Enligt uppgifter i Svd hamnar köpesumman på fem miljarder kronor vilket kommer att göra famliljen Hörnell som äger 53 procent av Ongame till en av Sveriges rikaste famliljer. Relaterade

Uppsalabaserade spelförlaget Ongame har skrivit en prelimenär uppgörelse att sälja till det österrikiska företaget Betandwin. Enligt uppgifter i Svd hamnar köpesumman på fem miljarder kronor vilket kommer att göra famliljen Hörnell som äger 53 procent av Ongame till en av Sveriges rikaste famliljer.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.