The Office skapare gör succé podcast
BY ON Dec 15, 2005
0

När jag promenerade på stan igår kom jag på mig själv med att skratta högt rakt ut som en galning. Jag lyssnade på en podcast av upphovsmännen till teveserierna The Office och Extras. Det är inte lätt att hänga med i Ricky Gervais, Steve Merchant och Karl Pilkington snabbsnackade engelska, men det är vansinnigt roligt. […]

När jag promenerade på stan igår kom jag på mig själv med att skratta högt rakt ut som en galning. Jag lyssnade på en podcast av upphovsmännen till teveserierna The Office och Extras.

Det är inte lätt att hänga med i Ricky Gervais, Steve Merchant och Karl Pilkington snabbsnackade engelska, men det är vansinnigt roligt. De diskuterar helt osannlika nyheter som att ett gäng dvärgar skadats i en kamp med ett lejon i Kambodja.

Två halvtimmesprogram finns tillgängliga på The Guardians hemsida och den första showen har laddats ner 180 000 gånger. En mycket imponerande siffra för en podcast.

Sök på Eniro efter Ricky Gervais.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.