Internet Explorer samarbetar med Firefox
BY ON Dec 16, 2005
2

Microsofts team som arbetar med den nya Internet Explorer 7.0 som kommer nästa år skriver på sin egen blogg att de samarbetar med teamet bakom Firefox [via Wackå]. Teamen för de två stora webbläsarna på marknaden har kommit överens om att använda Firefox symbol för rss-flöde. I Internet Explorer 7.0 kommer att ikonen att visas […]

Microsofts team som arbetar med den nya Internet Explorer 7.0 som kommer nästa år skriver på sin egen blogg att de samarbetar med teamet bakom Firefox [via Wackå].

Teamen för de två stora webbläsarna på marknaden har kommit överens om att använda Firefox symbol för rss-flöde.

RSS-ikon

I Internet Explorer 7.0 kommer att ikonen att visas när en hemsida har ett rss-flöde.

Sök på Eniro efter RSS.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Internethunden

    Eniro har inget sök….Du borde iallafall kunna skilja på det, Eniro sök = en kladdig Google…

  • Håller lite halvt med titigare kommentar.. Men det är lite halvkul att de kommit överens om RSS-symbolen. Men om de samarbetar på såpass låg nivå kan de ju lika gärna skita i det.