Jämförelse av bloggverktyg
BY ON Dec 17, 2005
1

Journalisten och bloggaren Tomas Carlsson har jämfört olika bloggverktyg i Ny Teknik. Han har gjort en bra jämförelsetabell över de i huvudsak gratis bloggverktygen. WordPress webbaserade bloggtjänst WordPress.com hade säkert inte släppts när Tomas gjorde sin jämförelse, därför slår jag ett slag för den här. Sedan tycker jag det är viktigt att påpeka att gratistjänster […]

Journalisten och bloggaren Tomas Carlsson har jämfört olika bloggverktyg i Ny Teknik. Han har gjort en bra jämförelsetabell över de i huvudsak gratis bloggverktygen.

WordPress webbaserade bloggtjänst WordPress.com hade säkert inte släppts när Tomas gjorde sin jämförelse, därför slår jag ett slag för den här. Sedan tycker jag det är viktigt att påpeka att gratistjänster kan vara en bra väg in i bloggandet, men seriösa bloggar bör överväga att använda bloggverktyg som WordPress och Movable Type på vanliga webbhotell. Visst kostar det både tid och krångel, men du behåller makten över ditt innehåll och de serverbaserade verktygen är mycket mer flexibla än de webbaserade.

Sök på Eniro efter bloggverktyg.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.