Beyan.net är årets nättidskrift 2005
BY ON Dec 19, 2005
0

Föreningen för Sveriges nättidskrifter har utsett Beyan.net till Årets Nättidskrifter 2005. Juryns motivering var: För ambitionen att ge kurdiska ungdomar i Sverige en röst – som även engagerar den som inte är kurd. Initierad och bred journalistik om allt från kultur, etik, teknik och vetenskap till media och samhälle. Dessutom aktuella och välskrivna film-, bok- […]

Föreningen för Sveriges nättidskrifter har utsett Beyan.net till Årets Nättidskrifter 2005.
Juryns motivering var:

För ambitionen att ge kurdiska ungdomar i Sverige en röst – som även engagerar den som inte är kurd. Initierad och bred journalistik om allt från kultur, etik, teknik och vetenskap till media och samhälle. Dessutom aktuella och välskrivna film-, bok- och musikrecensioner. Allt med ett kurdiskt perspektiv som breddar det stundom alltför svenska medieperspektivet.

Andra priset gick till DagensBok och tredje priset till Blaff.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.