Del.icio.us ligger nere

Bokmärkestjänsten Del.icio.us ligger nere sedan igår. Tekniska problem har tvingat dem att plocka ner hela tjänsten och bygga om den. Problemet är att jag redan är beroende av Del.icio.us i mitt arbete. Många artiklar som jag har som underlag i ett bokprojekt jag arbetar på har jag bara sparat på Del.icio.us. Sannolikt blev försäljningen till Yahoo med den efterföljande uppmärksamheten för mycket för bokmärkestjänsten. Det är kanske dags att kolla in Digg.

3 thoughts on “Del.icio.us ligger nere

  1. Digg och del.icio.us går inte riktigt att jämföra. Blinklist är i så fall ett bättre alternativ till del.icio.us.
    Digg är mera hysteriskt där en massa tonåringar gör allt för att få sin story ”diggad” så den kommer till första sidan – därför ser man ofta samma story länkad om och om igen. Del.icio.us är mycket mera anspråkslöst – där är social bookmarking den centrala delen och inte behovet av att få så många länkar diggade som möjligt.

  2. Spurl eller Furl är bra komplement till del.icio.us.

    Digg är ju en helt annan typ av tjänst…

Comments are closed.