SEO-konsulten Altus åter i blåsväder
BY ON Dec 20, 2005
0

Sökmotoroptimerarna Altus är åter i blåsväder. Altus verkar idag vara ett företag i fritt fall där anställda startar egna konkurrerande företag på arbetstid. Enligt Barometern har polisen har fått in fyra polisanmälningar mot företrädare för företaget. Polisen är förtegen om hur brotten ska rubriceras men medger att det handlar om olaga hot och någon form […]

Sökmotoroptimerarna Altus är åter i blåsväder. Altus verkar idag vara ett företag i fritt fall där anställda startar egna konkurrerande företag på arbetstid. Enligt Barometern har polisen har fått in fyra polisanmälningar mot företrädare för företaget. Polisen är förtegen om hur brotten ska rubriceras men medger att det handlar om olaga hot och någon form av hemfridsbrott, skriver tidningen. Radio Kalmar skriver att de har hotat kunder som uteblivit med betalning trots att Altus inte har levererat sina tjänster.

Altus har tidigare varit omskrivna för att de länkade till sexsajter från sin kund Bukowskis hemsida. Altus har också haft dolda länkfarmar på Ikanobankens hemsida.

Sök efter Altus på Eniro Nyhetssök.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.