Emerging Technology Conference
BY ON Dec 21, 2005
0

Jag är lite sugen på att åka på O’Reilly Emerging Technology konferensen i San Diego i Kalifornien 6-9 mars 2006 [via Erik]. Det är inga dussinnördar som ska föreläsa där. Gjorde lite snabbresearch på nätet och ett hyggligt hotell och flyg borde inte gå på mer än 10 000 kronor. Relaterade

Jag är lite sugen på att åka på O’Reilly Emerging Technology konferensen i San Diego i Kalifornien 6-9 mars 2006 [via Erik]. Det är inga dussinnördar som ska föreläsa där. Gjorde lite snabbresearch på nätet och ett hyggligt hotell och flyg borde inte gå på mer än 10 000 kronor.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.