Snygga till din Blogger-blogg
BY ON Dec 22, 2005
3

En Blogger-blogg med standardutseende är en rätt trist historia. Utan allt för stora ansträngningar kan du fixa till din blogg med en fräsch mall. På Blogger Templates hittar du nya templates till din Blogger-blogg. Sök på Eniro och du hittar ännu fler templates till olika bloggverktyg. Relaterade

En Blogger-blogg med standardutseende är en rätt trist historia. Utan allt för stora ansträngningar kan du fixa till din blogg med en fräsch mall. På Blogger Templates hittar du nya templates till din Blogger-blogg.

Sök på Eniro och du hittar ännu fler templates till olika bloggverktyg.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Tack för tipset! Nu har jag äntligen hittat en mall jag gillar, och som jag kunnat modifiera till att passa mig.

  • Urban Lindstedt

    Jag gillar ditt nya utseende. Ser seriöst ut.

  • Cool.