WordPress 2.o är släppt
BY ON Dec 28, 2005
2

WordPress har släppt en ny skarp version av sitt bloggverktyg. Det största förändringarna som är märkbar för vanliga användare, enligt Asymtomatic, är [via Peå]: * Enklare att importera bloggposter från andra bloggverktyg. * Större möjligheter att förändra utseendet på administrationssidan. * Möjlighet att se det färdiga resultatet med rätt layout innan inlägget publicerats. * Möjlighet […]

WordPress har släppt en ny skarp version av sitt bloggverktyg. Det största förändringarna som är märkbar för vanliga användare, enligt Asymtomatic, är [via Peå]:

* Enklare att importera bloggposter från andra bloggverktyg.

* Större möjligheter att förändra utseendet på administrationssidan.

* Möjlighet att se det färdiga resultatet med rätt layout innan inlägget publicerats.

* Möjlighet att skapa särskilda sidor där besökarna kan kommentera publicerade bilder.

* Möjlighet att addera nya kategorier direkt från skrivläge.

* Snabbare trackback- och ping-funktion.

* Inbyggt Akismet plugin för att förhindra kommentarspam och WP-DB-Backup plugin för manuella eller automatiska databasbackuper.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.