Sveriges första blogg?
BY ON Jan 2, 2006
2

Är Tommy Sundströms inlägg om 12 sätt att få bättre kod Sveriges första blogginlägg? Jag förbereder en kurs jag för journalister om bloggar på Fojo i Kalmar och är på jakt efter den första svenska bloggaren. Erik Stattin tipsar mig om Tommy Sundström som idag bloggar på Användbart. Men det första inlägget jag hittar på […]

Sveriges första blogg?

Är Tommy Sundströms inlägg om 12 sätt att få bättre kod Sveriges första blogginlägg?

Jag förbereder en kurs jag för journalister om bloggar på Fojo i Kalmar och är på jakt efter den första svenska bloggaren. Erik Stattin tipsar mig om Tommy Sundström som idag bloggar på Användbart. Men det första inlägget jag hittar på hans tidigare blogg Webblogg är daterat den 10 augusti 2000.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Gunnar R Johansson

    Såg att jag har varit medlem på Blogger.com sen november 1999. a href=”http://www.blogger.com/profile/3599″ title=”Min profil med medlemsnummer 3599″>

  • Urban Lindstedt

    Coolt!