E-pappersläsare för 4 000 kronor
BY ON Jan 4, 2006
1

Illiad heter en ny e-pappersläsare som holländska iRex Technologies kommer att lansera i april. Den är knappt en halv A4 stor, väger 390 gram och kostar runt 4000 kronor. Den har touch-screen och teknik för trådlösa nätverk. Men den visar inte färg, vilket är ett krav inom utvecklingen av e-pappersläsare för dagspress, skriver Pressens Tidning. […]

Illiad e-pappersläsare

Illiad heter en ny e-pappersläsare som holländska iRex Technologies kommer att lansera i april. Den är knappt en halv A4 stor, väger 390 gram och kostar runt 4000 kronor. Den har touch-screen och teknik för trådlösa nätverk. Men den visar inte färg, vilket är ett krav inom utvecklingen av e-pappersläsare för dagspress, skriver Pressens Tidning.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.