Rädda oss från affiliate-spam
BY ON Jan 4, 2006
1

När jag söker på nätet efter information om resemål utomlands listas det alltid rader av helt ointressanta hotellbokningssajter. Jag har helt slutat att skriva in ordet hotel i sökmotorer. Ett sätt att komma runt problemet är att leta rätt på hotell på Roughguides online reseguide och sedan söka på det exakta hotellnamnet. Det brukar ge […]

När jag söker på nätet efter information om resemål utomlands listas det alltid rader av helt ointressanta hotellbokningssajter. Jag har helt slutat att skriva in ordet hotel i sökmotorer. Ett sätt att komma runt problemet är att leta rätt på hotell på Roughguides online reseguide och sedan söka på det exakta hotellnamnet. Det brukar ge bingo då hotellen nu för tiden ofta har en hemsida. Enda sättet att hitta bra information är att hitta en seriös guide först.

När jag i våras besökte Istanbul berättade ägaren till Hotel Peninsual att i princip alla gäster hittade dit via hemsidan.

Sök efter hotel+istanbul i Eniro.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Marcus

    Det är nästan alltid dyrare att boka direkt från hotellet än att använda en resebyrås rabatter.