Technorati-beroende
BY ON Jan 11, 2006
2

Jag använder bloggsökmotorn Technorati lite väl mycket ibland. Timmarna kan rinna iväg när man borde arbeta med saker som ger intäkter. Igår när gjorde min dagliga koll på Technorati upptäckte jag att Dansbandsbloggen länkar till mig. Kul med lite annorlunda inlänkning. Relaterade

Jag använder bloggsökmotorn Technorati lite väl mycket ibland. Timmarna kan rinna iväg när man borde arbeta med saker som ger intäkter. Igår när gjorde min dagliga koll på Technorati upptäckte jag att Dansbandsbloggen länkar till mig. Kul med lite annorlunda inlänkning.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • …och det beror inte bara på att jag delar ditt intresseområde för internet, sökmotororer och IT i allmänhet, utan också på att vi en gång var kollegor på dear old Östersunds-Posten en het sommar long time ago. Det verkar vara ok med dig nuförtiden. Keep up! /Michael

  • Urban Lindstedt

    Jo jag minns fortfarande succén med din dansbandstävling. Kul att du bloggar. Dansbandsmusik är ett bra ämne för en blogg även om min musiksmak är lite annorlunda. Frågan är om du inte borde koppla bloggen till en egen nätbutik med dansbandsmusik. Det tror jag skulle ge mer kulor än skrivandet. Fundera på det. Jag är gärna bollplank. Vi höres.