Mozilla Thunderbird 1.5 släppt
BY ON Jan 12, 2006
0

Mozilla stiftelsen har släppt en ny version av sitt utmärkta e-postprogram Mozilla Thunderbird [via Mozillazine]. Nyheter i Thunderbird 1.5 är bland annat ett inbyggt phisingskydd och stöd för automatisk uppdatering av programmet. Dessutom har filterfunktionen förbättrats med möjligheter för automatiska svar och vidarebefodring av mejl. Det bästa med Thunderbird är det utmärkta spamskyddet som sällan […]

Mozilla stiftelsen har släppt en ny version av sitt utmärkta e-postprogram Mozilla Thunderbird [via Mozillazine]. Nyheter i Thunderbird 1.5 är bland annat ett inbyggt phisingskydd och stöd för automatisk uppdatering av programmet. Dessutom har filterfunktionen förbättrats med möjligheter för automatiska svar och vidarebefodring av mejl.

Det bästa med Thunderbird är det utmärkta spamskyddet som sällan gör fel. Bye, bye Nigera ochViagra. Sedan är man alltid säkrare med andra e-postprogram än Outlook och Outlook Express.

Läs mer om Mozilla Thunderbird 1.5 här.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.