Google lanserar personaliserat mobilsök
BY ON Jan 13, 2006
0

Google lanserar personaliserat mobilsök skriver de på sin officiella Google blog. Tyvärr är det något fel på tjänsten för närvarande så det går inte att kolla in den. Men det låter bra. Särskilt möjligheten att använda den personaliserade mobilsidan till att bevaka rss-flöden. Nu behöver man aldrig mera ha tråkigt. Relaterade

Google lanserar personaliserat mobilsök skriver de på sin officiella Google blog. Tyvärr är det något fel på tjänsten för närvarande så det går inte att kolla in den. Men det låter bra. Särskilt möjligheten att använda den personaliserade mobilsidan till att bevaka rss-flöden. Nu behöver man aldrig mera ha tråkigt.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.