Überbloggare släpper bok om företagsbloggande
BY ON Jan 16, 2006
0

Überbloggaren Robert Scoble på Microsoft har tillsammans med Shel Israel släppt en bok om företagsbloggande Naked Conversations – How Blogs are Changing the Way Businesses Talk with Customers. Idag går den bara att beställa direkt från USA, men Adlibris lär få in den vilken dag som helst. Köp Naked Conversations av Amazon US. Köp Naked […]

Überbloggaren Robert Scoble på Microsoft har tillsammans med Shel Israel släppt en bok om företagsbloggande Naked Conversations – How Blogs are Changing the Way Businesses Talk with Customers.

Idag går den bara att beställa direkt från USA, men Adlibris lär få in den vilken dag som helst.

Köp Naked Conversations av Amazon US.

Köp Naked Conversations hos Adlibris

Köp Naked Conversations av Amazon UK

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.