Flock är webbläsaren för Web 2.0
BY ON Jan 23, 2006
1

Flock är en ny webbläsare som baseras på Mozillas öppna källkod. Flock är helt integrerad med webbtjänster som Del.icio.us och Flickr. Det betyder att du delar med dig av dina bokmärken till alla andra och etiketterar dem enkelt direkt från webbläsaren. Flera web 2.0-tjänster kommer att integreras i webbläsaren. Det går även att publicera blogginlägg […]

Flock är en ny webbläsare som baseras på Mozillas öppna källkod. Flock är helt integrerad med webbtjänster som Del.icio.us och Flickr. Det betyder att du delar med dig av dina bokmärken till alla andra och etiketterar dem enkelt direkt från webbläsaren. Flera web 2.0-tjänster kommer att integreras i webbläsaren.

Det går även att publicera blogginlägg i WordPress, Movable Type, Typepad eller Blogger direkt från Flock. Flock underlättar också för användaren att hantera och prenumerera på rss-flöden.

Någon skarp version av Flock har ännu inte släppts, men den låter så cool att jag tänker ladda ner beta.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Så värst ny är den inte – har ju funnits sedan oktober. 🙂
    Frågan är om de bygger den senaste betan kring Mozilla/Gecko 1.8 branch eller om de är kvar i den tidigare.